Carmen Gomes Inc.

'Souljazz with a Bluesy touch'

Text/HTML

Zangkoren / Educatie


 

Pop-soul-jazz koren:


Zing die liedjes die jullie willen zingen! pop, soul, jazz en meer. Jullie kiezen zelf de liedjes en deze werken we samen uit tot swingende arrangementen waarin we allemaal een aandeel hebben.
We werken aan je techniek: stembeheersing, intonatie, frasering en het creëren van een volle, ontspannen zangstem. Je leert gemakkelijk meerstemmig zingen en er wordt gewerkt aan je stage performance. We geven optredens om te laten horen wat we kunnen.
Zo zingen we ons met elkaar een niveau hoger, terwijl we als groep met plezier bezig zijn met het leukste wat er bestaat: zingen !

Volwassenen:


Amsterdam pop soul jazz koor ‘All in One’
Waar: Centrum voor muziek de Badcuyp
Wanneer: woensdag 19.00-20.00
Docent: Carmen Gomes 

Vocal Mondays
Waar: Muziekschool Amsterdam
Wanneer: maandag 20.00-21.000
Docent: Carmen Gomes

Kinderen en jong volwassenen:  


Diverse koorgroepen 
Waar: Muziekschool Amsterdam
Wanneer: dinsdag, woensdag, donderdag
Contact: Muziekschool Amsterdam

De kleine zanggroepsles


In groepjes van 2,3 of 4 leerlingen leren we de basis. Spelenderwijs maken we kennis met zangtechniek en muzikale vaardigheden en leren deze gebruiken. We zingen de nieuwste hits of liedjes uit musicals of het Junior Songfestival. 
Vanaf 12 jaar werken we aan je stemtechniek en het ontwikkelen van een ontspannen zangstem. We zingen de liedjes die jij wilt zingen en we treden meerdere keren per jaar op.Vocal Coaching is zangles op maat. We stellen een werkplan met leerdoelen op. We werken vanuit jouw wensen naar een einddoel toe. Bijvoorbeeld:
-Je wilt een optreden doen of een opname maken en de puntjes op de 'i' zetten.
-Je wilde altijd al zingen, maar wel de liedjes die jij leuk vindt. We stellen een repertoiremap samen met alle liedjes die je wilt zingen in jouw toonsoort met arrangementen, zodat je kunt optreden met op maat gemaakte partijen.
-Je wilt aan specifieke onderdelen van je stemtechniek werken. We maken een speciaal oefenprogramma waarbij je de dingen traint waar het om gaat.
-Je wilt je muzikale gehoor ontwikkelen, je wilt noten leren lezen, close harmony oefenen, een bepaalde stijl onder de knie krijgen….
.....Wat je uitgangspunt ook is; ik kan een traject op maat voor je maken. We werken altijd met materiaal wat jij wilt zingen. 
Als uitgangspunt besteden we o.a aandacht aan je techniek: stembeheersing, intonatie, articulatie, egaliseren, ademsteun en het creëren van een mooie, ontspannen zangstem. We ontwikkelen je gehoor, basale muzikale vaardigheden evenals ritmiek en harmonie. We werken aan frasering en aan interpretatie; een lied net dat meegeven waardoor je er je eigen stempel opdrukt.
Waar: Muziekschool Amsterdam
Wanneer: in overleg
Docent: Carmen Gomes
Neem voor informatie contact op: info@carmengomes.com
 
'Workshop zang'
Ik verzorg diverse workshops zang op maat en aanvraag. Voor kinderen, op scholen, aan volwassenen en voor het bedrijfsleven. Hieronder staan een aantal mogelijkheden: 
-Zangimprovistatie (we componeren liedjes met onze stem als instrument)
-‘Soul & 'R&B’ (leer deze stijlen en spetter van het podium af!)
-'Zang workshop Jazz en Blues (de basis vaardigheden en meer!)
-'Zang workshop: zing dat lied maar dan anders' (jouw versie van een bekend lied, wat te doen en laten)
-‘Close harmony’ (meerstemmigheid in 5 stappen)
-'Koorzingen voor kinderen'(met een groep aan de slag met de leukste kinderliedjes uit alle windstreken)
 Samenzang, koortjes en meerstemmigheid en improvisatie komen in de desbetreffende workshops aan de orde. Balans, volume, teambuilding en vergeet je podiumpresentatie niet! We sluiten desgewenst af met presentaties of optredens

 
 Carmen Gomes won diverse prijzen waaronder het Nederlands Jazz Vocalisten Concours, maakte opnames met het Metropole Orkest en speelde op het North Sea Jazz Festival. Met haar band Carmen Gomes inc. nam ze 7 cd's op, de nieuwe cd komt dit jaar uit. Ze speelde o.a Op het Copenhagen jazzfestival en Yokohama festival in Tokyo. De band treedt veelvuldig op in Nederland op jazzfestivals, theaters en clubs.Carmen heeft als zangeres gewerkt met o.a Rob de Nijs, Angela Groothuizen, Rene Froger en Het Goede Doel, Eric Vloeimans en Louis van Dijk.Ze doceert aan de Muziekschool Amsterdam, geeft landelijk workshops zangimprovisatie in het onderwijs en aan volwassenen, zangcoaching en leidt 8 koren.
Neem voor informatie contact op: info@carmengomes.com

Text/HTML

info@carmengomes.com
carmenfmgomes@gmail.com
www.youtube.com/carmengomesinc
For bookings and information: 
+31(0)20-6653878