Bookings and information  +31(0)20-6653878Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Carmen Gomes sings Ray Charles voor KIK

31 oktober, 2020 - 20:00 - 21:30

In dit concert kruipt Carmen Gomes in de huid van Ray Charles. Samen met haar band doet ze een greep uit de mooiste, meest swingende en succesvolle songs van dit muzikale genie, balancerend op de rand van Soul, Jazz en Blues.

Carmen Gomes Inc. brengt het verhaal van deze opzienbarende zanger en componist in een wervelend concert waarin zijn grootste hits afgewisseld worden  met obscure juweeltjes.

Songs als ‘Hallelujah, i just love her so’, ‘Georgia on my mind”, ‘I got a woman’, ‘Unchain my heart’, ‘Drown in my own tears’, ‘Let the good times roll’ en ‘Leave my man alone’ en meer van de Genius of Soul.

 

Carmen Gomes zang, Folker Tettero gitaar, Bert Kamsteeg drums, Peter Bjornild contrabas

Carmen Gomes heeft een bevallige, bluesy stem, die balanceert tussen sensuele overgave en beheersing’ (De Volkskrant)

Ray Charles: ‘I’ve been always ready to move, it suits my style

Carmen Gomes won het Nederlands Jazz Vocalisten Concours en de “Singer of the Year Award” bij het Concours van het Breda Jazz Festival, dat werd gewonnen door haar band. Ze maakte opnames met het Metropole Orkest, speelde op het North Sea Jazz Festival, het Yokohama jazz festival in Japan, Copenhagen Jazzfestival en trad o.a. op met Louis van Dijk en Eric Vloeimans, Rob de Nijs, Angela Groothuizen en het Goede Doel. Carmen Gomes Inc. heeft diverse theater tournees gemaakt en 12 albums uitgebracht.

Gegevens

Datum:
31 oktober, 2020
Tijd:
20:00 - 21:30