Bookings and information  +31(0)20-6653878Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Jazz vol Blues carmen Gomes Inc concert Plofhuis

31 maart - 15:30 - 17:30

Jazz vol Blues’

In dit jazz concert brengt Carmen Gomes trio de mooiste songs van o.a  Nina Simone, Ray Charles, Billie Holiday, Fats Waller, Sonny Rollins, Blind Willie Johnson en eigen composities. Boeiende anekdotes over deze grote jazzartiesten en hun inspirerende levens verbinden de songs met elkaar en zorgen voor een geanimeerd concert.

‘Souljazz with a Bluesy touch’ is een heerlijk swingend  jazz concert voor een breed publiek.

Souljazz with a Bluesy Touch

Ontdek de magie van Carmen Gomes Inc.

Stap in de wereld van betoverende muziek met Carmen Gomes Inc., de ultieme souljazzervaring die je ziel zal beroeren. Laat je meevoeren op een avontuurlijke reis met tijdloze klassiekers en eigen composities, doordrenkt met de gloed  van jazz en de warmte van blues. Een unieke samensmelting van passie, expressie en harmonie, gebracht door muzikanten die begrijpen dat het lied de ware meester is.

Carmen Gomes, de zangeres met een bevallige en bluesy stem, brengt nummers tot leven met haar unieke vocale technieken. Van Billie Holiday tot Nina Simone, van Robert Johnson tot Ray Charles, elk nummer is doordrongen van passie en intensiteit.

Gitarist Folker Tettero, bassist Peter Bjørnild en drummer Bert Kamsteeg vormen de onmisbare ruggengraat van Carmen Gomes Inc. Hun muzikale connectie en interactie geven Carmen de vrijheid om haar stem te laten schitteren, terwijl ze je meenemen op een onvergetelijke muzikale reis.

Of je nu een doorgewinterde jazzliefhebber bent of gewoon wilt genieten van muziek die je raakt; dit is een concert dat je niet mag missen. Laat je betoveren door de muzikale magie van Carmen Gomes Inc. en ontdek hoe souljazz en blues samenkomen in een unieke en meeslepende ervaring.

Van het winnen van prestigieuze prijzen tot optredens op internationale podia, Carmen Gomes Inc. heeft de harten van luisteraars over de hele wereld veroverd.

Carmen Gomes Inc. overstijgt genres met moeiteloze gratie. Laat je verleiden door de diepte van blues, de opwinding van jazz en de warmte van soul. Elk optreden is uniek, elke interpretatie is intens en elk moment is bijzonder.

‘Gomes heeft een bevallige, bluesy stem, die balanceert tussen sensuele overgave en beheersing’- De Volkskrant

“Her style is bluesy and intimate with a sexy voice that’s sweet as dark tupelo honey, and her interpretations are unerring. The musicians play to her and to each other, and the ensemble is so tight that the four musicians breathe and move as one.” SoundStage (USA)

Op haar eigen speelveld is Gomes ongenaakbaar.’ (H.Invernizzi)

‘Dé grote stem uit Nederland’ – BT (Denemarken)

‘En het belangrijkste is misschien nog wel dat ze de blues heeft. Niet letterlijk in de zin dat ze de blues zingt – wat ook af en toe wel gebeurt – maar in de zin dat haar stembuigingen doordrenkt zijn van alles waar de blues voor staat en dat is geen geringe prestatie.’ – Trouw

aar stembuigingen doordrenkt zijn van alles waar de blues voor staat en dat is geen geringe prestatie.’ – Trouw

Gegevens

Datum:
31 maart
Tijd:
15:30 - 17:30
Site:
https://www.uiteraarduitermeer.nl/programma

Organisator

Plofhuis
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Plofhuis Uitermeer 5
Uitermeer 5
Weesp, 1381 HP
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie